Networkout

Bouw aan de juiste netwerk MINDSET samen met de Networkout van MINDSET Personal Training

 

‘De sportiefste en gezelligste manier van netwerken binnen Utrecht’

 

De networkout is er niet zo zeer om er elke training nieuwe “business” uit te halen, zie het meer als een nieuwe manier van netwerken.

 

Je vertelt je persoonlijke verhaal en neemt daarnaast deel aan een intensieve workout. Je traint hierbij in de buitenlucht onder een sportieve sfeer in het Griftpark van Utrecht. Tijdens de workout werk je zowel aan je sportieve prestaties als aan je algemene fitheid. Meer bewegen is goed, vooral wanneer je het grootste gedeelte van je dag zittend doorbrengt. Voordelen zijn dat de bekende ‘kantoorklachtjes’  a.o nek en rugklachten zullen verminderen.

Door wekelijks de mogelijkheid te hebben om te kunnen deelnemen aan de Networkout, is de kans groter dat je een vertrouwensband opbouwt samen met de andere ondernemers. Met een gezond en sportief netwerk zal je merken dat je sterker staat. Daarnaast is sporten leuk, goed voor je gezondheid en stressgehalte!

 

Ben jij ondernemer, ZZP’er, zakenman/vrouw uit de regio Utrecht en lijkt deze manier van netwerken jou iets? De eerst 3 Networkouts zijn geheel gratis om te proberen of dit iets voor je is. Hierna betaal je 7,50,- per workout. Je zit nergens aan vast, maar het is natuurlijk wel leuk om dit met enige regelmaat te blijven doen! Mocht je twijfelen aan je eigen fitheid? Maak je geen zorgen want voor ieder lichaam bestaat er een oefeningen waar jij voldoening uithaalt. Personal Trainer Michael Kooistra van MINDSET Personal Training zorgt voor een leuke/intensieve training waar iedereen aan kan deelnemen.

 

Locatie: Griftpark Utrecht

 

Datum/Tijd: Iedere donderdag ochtend van 7:30-8:30.

 

Stuur ons een een bericht

 

Of gooi er een appje uit naar 0648242447 met je gegevens en ‘JA ik ben erbij!’ en verzeker je plek bij de eerste Networkout van Utrecht! (plek voor 20 man)

 

connected to..

Menu